Kaspersky Safe Kids installeren

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Algemene installatie

Kaspersky Safe Kids kan worden geïnstalleerd op de computer van uw kind en op een computer van het hele gezin die door uw kind wordt gebruikt. Als de kinderen geen computer gebruiken, hoeft u Kaspersky Safe Kids niet te installeren.

Al naargelang de leeftijd van uw kind kunt u het programma installeren en de regels voor het gebruik van het apparaat zelf of samen met uw kind instellen. Ons advies voor ouders helpt u de installatie van Kaspersky Safe Kids te bespreken met uw kind.

U kunt Kaspersky Safe Kids downloaden vanaf de My Kaspersky-website of website van Kaspersky.

Voor het installeren, gebruiken en bijwerken van Kaspersky Safe Kids hebt u toegang tot het internet nodig.

Voor de installatie controleert Kaspersky Safe Kids uw computer op incompatibele programma's. Als incompatibele programma's worden gevonden, kunt u ze verwijderen en doorgaan met de installatie. Als u Kaspersky Safe Kids installeert zonder incompatibele programma's te verwijderen, kan dit de prestaties van Kaspersky Safe Kids beïnvloeden.

Controleer vóór de installatie van Kaspersky Safe Kids of de computer, het besturingssysteem en de instellingen voldoen aan de systeemvereisten die u in de sectie Computervereisten vindt.

Kaspersky Safe Kids installeren op de computer

Installatie in stille modus

Een andere manier om Kaspersky Safe Kids te installeren is via de opdrachtprompt. Het verschilt van de normale installatie in die zin dat er geen interface is om mee te interageren. Wanneer u de installatie in de stille modus start, worden er geen toepassingsovereenkomsten weergegeven.

De EULA - [Windows] [gereed voor GDPR] voor Kaspersky Safe Kids vindt u in de lijst met B2C-licentieovereenkomsten en het privacybeleid op de website van Kaspersky. Open deze en lees ze zorgvuldig door voordat u met de installatie begint.

Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst of het Privacybeleid, annuleert u de installatie van Kaspersky Safe Kids en gebruikt u het programma niet.

Kaspersky Safe Kids in stille modus installeren vanuit de opdrachtprompt

Na de voltooiing van de installatie gaat u verder met de initiële configuratie van Kaspersky Safe Kids.